beautiful - wigs . com

.. all about wigs

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
beautiful - wigs . com

Hvordan at opretholde et menneskehår paryk

Menneskehår parykker er det foretrukne valg blandt berømtheder. På grund af de materialer, der blev brugt, kommer disse parykker tæt på udseendet af en storslået hår. Menneskehår parykker er mere pebret i forhold til syntetisk hår parykker. Dette skyldes, at leverancer af rå menneskehår er begrænset. Jo bedre kvalitet og jo længere håret, jo højere pris. Håret behandles med farvestof, silikone og andre konserveringsmidler.

Ikke fordi denne type paryk typisk ligner dit ægte hår betyder, at du bare vil behandle det på den måde du gør dit hår. Denne type paryk brug for ekstra pleje for at bevare sin gode form og udseende. Som sagt dette kunne være dyrt, og det er derfor, det tager nogle bestræbelser på at holde din paryk i god stand. Medmindre du har en masse penge at bruge, og derefter behandle din paryk som en engangs falsk hår skal ikke være noget problem.
Læs mere…
 

Sådan vasker en syntetisk paryk

Syntetisk parykker er sikre trendsættere og er mere bekvemt at bruge end menneskehår parykker. I dag syntetisk hår kommer tæt på udseendet af menneskehår, og fås i mange farvenuancer, på grund af dette er det i vid udstrækning til fremstilling af parykker. For at sikre at din syntetiske parykker kan vare længe, så bliver du nødt til at tage sig af det. Disse typer af parykker skal vaskes med en specifik metode.

 


 

Læs mere…
 

Hvordan at sætte på en blonde-front paryk

En blonde front paryk giver et realistisk udseende forreste del af en paryk med dobbeltklæbende tape, lim eller andet klæbemiddel. Denne specielle form for paryk konstruktion gør den kunstige hår ligne det vokser ud af dit hoved. Det kan give dig mere glamour og kan gøre du føler at du er en del af den nyeste trend.

Lace front paryk kan bo på dit hoved for næsten en måned, før du er nødt til at fjerne det. Når du placerer en blonde-front paryk på hovedet, skal du gøre processen nøje for klæbemidlet og paryk i sig selv kan forårsage skade på din hovedbund og hår. Sætte en blonde-front paryk kan være lidt besværligt og kan tage tid. Det behøver ikke ekspertise, men det behøver korrekt håndtering.

 


 

Læs mere…
 

Hvordan at holde din paryk på hovedet

Iført en paryk til en særlig lejlighed kunne være lidt udfordrende. Om der er mindre eller meget hår under, kan der stadig være chancerne for, at parykken kan glide fra dit hoved. Selvfølgelig du ikke ønsker at det skal ske. Du kan ikke forestille se dig selv på, at falske hår, da det gled ud fra dit hoved, mens du er på dansegulvet. Det er grunden til, inden de forlader derhjemme at hovedet ud til festen, skal du sørge for, at din paryk er placeret rigtigt på dit hoved.

Her er hvordan du gør din paryk sikkert fra falder på dit hoved. Du dybest set har brug for en paryk hætte. Disse paryk hætter kan købes på butikker, hvor du har købt din paryk. Wig hætter vil også tjene som en god protektor for dit hår, forebygge eventuelle problemer med friktion mellem paryk og hår.
Læs mere…
 

Sådan detangle en parykker

Detangling en paryk er ikke så let som detangling det naturlige hår. Wig har fiber er mere kompliceret at børste, da parykker er lavet af naturligt tørre materialer i modsætning til vores hår, der har naturlige fugt gør det nemt for os at frisere det. Du kan ikke bruge dit naturlige hår børste til at børste ud virvaret på din paryk. Børstehårene på dit hår børste kan ødelægge den syntetiske hår af din paryk. Hvad du behøver, er en paryk pensel. Det ville være nemmere for dig at gøre det detangling processen, hvis du placerer paryk på en paryk hoved eller en paryk stand. Dette gør det nemmere for dig at tage kontrol over paryk.
Læs mere…
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Besøg også Wigs-Direct.com, en online shop tilbyder et stort udvalg af parykker. De respektive underkategorier der kan være af interesse såvel:

Herre Parykker
Parykker til Kvinder
Kostume Parykker


English (United Kingdom)French (Fr)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - ItalyNederlands - nl-NLEspañol(Spanish Formal International)Português (Brasil)Russian (CIS)Polish (Poland)Svenska (Sverige)Danish(DK)Bulgarian (Български)Română (România)Čeština (Česká republika)